Heeft u vragen? 072-303 41 49 info@dehypotheekleaderalkmaar.nl

Wij willen een andere woning. Waar moeten we rekening meehouden?

Uw leven verandert en daarmee ook de wensen van een woning. Wellicht heeft u kinderen gekregen en is uw huis nu te klein of wilt u van een balkon naar een ruime tuin of misschien wilt u juist kleiner gaan wonen. Er zijn vele redenen waarom u een andere woning zou willen kopen.

Bij deze keuze horen ook vele vragen, zoals ‘Hebben we overwaarde en kunnen we dat meenemen?’, ‘Hoe werkt dat dan precies?’, ‘Wat kunnen we lenen?’, ‘Hoe zit het bij pensioen?’ en ‘Welk inkomen hebben we dan als ik er niet meer ben of met pensioen ga?’. Allemaal vragen die ontzettend belangrijk zijn bij het kopen van een nieuwe woning en uw toekomst. Gelukkig weten wij van De Hypotheekleader Alkmaar de antwoorden!

Samen met u brengen we stap voor stap de mogelijkheden plus de financiële en fiscale gevolgen in kaart. Doordat wij wekelijks met deze vraagstukken te maken krijgen, kunnen we u ook een duidelijk advies geven in begrijpelijke taal en op uw eigen tempo.

We begrijpen dat de aankoop van een nieuwe woning gepaard gaat met onzekerheden. Wij nemen alle tijd voor u, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast gaan wij te werk alsof wijzelf een nieuwe woning gaan kopen, want op die manier kunnen we ons helemaal in uw situatie verplaatsen.

We delen graag onze expertise met u. Ons eerste gesprek nemen we voor eigen rekening! U kunt hier een afspraak maken of bel met 072 303 4149.

Voor welke situatie heeft u ons hypotheekadvies nodig

Mijn eerste woning

Mijn eerste woning

Ik ga mijn eerste woning kopen. Maar naast dat dit een spannende stap in mijn leven is, heb ik ook veel vragen, zoals: ‘Wat kan ik lenen’ en ‘Welke lasten horen daarbij’. Kunnen jullie deze vragen beantwoorden?

Lees meer
Ik ben ondernemer

Ik ben ondernemer

Ik ben ondernemer en ik wil graag een woonhuishypotheek. Het is een complexe uitdaging en ik weet bijvoorbeeld niet wat mijn exacte inkomen is. Wat kunnen jullie voor mij betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Lees meer
Wij gaan uit elkaar

Wij gaan uit elkaar

Wij gaan uit elkaar en willen het voor beide partijen goed afhandelen op financieel gebied. Hebben jullie antwoorden op de vragen ‘Kan ik of mijn partner in de woning blijven wonen’ en ‘Hebben we een advocaat of mediator nodig’?

Lees meer
Senioren

Senioren

We zijn al wat ouder en willen een nieuwe hypotheek afsluiten of de bestaande hypotheek verhogen. We willen graag een duidelijk antwoord op de vragen ‘Kan een hypotheek nog wel’ en ‘Moeten we dan een hoop regelen’.

Lees meer
Afspraak maken

Afspraak maken

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak online een vrijblijvende afspraak of bel 072 303 4149. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor.

Lees meer

"Bart heeft mij uitstekend geholpen met het verlengen van mijn hypotheek, die afliep. Hij maakt een grondige analyse en geeft goed, uitgebreid advies. Hij is erg aardig en altijd te bereiken voor overleg."

Eveline Verbist

"Wij zijn bij De Hypotheekleader Alkmaar uitgekomen door het advies van onze belastingadviseur. Dat bleek een goed advies, zo is ons gebleken door het traject daarna."

Peter en Trijnie Baas

Persoonlijk en deskundig!

Deskundig advies afgestemd op uw persoonlijke wensen, kennisniveau en uw situatie.