Heeft u vragen? 072-303 41 49 info@dehypotheekleaderalkmaar.nl

Uw woonhuishypotheek geregeld, terwijl u aan het ondernemen bent

Een hypotheek verkrijgen voor een woonhuis als zelfstandig ondernemer is een complexe uitdaging. Hypotheekverstrekkers willen de inkomenshistorie, de huidige inkomsten en de te verwachten situatie weten. De focus bij een hypotheek voor zelfstandige ondernemers ligt dus op zowel de aantoonbare bestendigheid als de toekomstige zekerheid van het inkomen.

Gedachten als ‘Ik heb geen idee wat mijn inkomen precies is’, ‘Ik heb ook nog een zakelijke auto en een bedrijfsfinanciering’ en ‘Volgens mijn boekhouder moet het allemaal kunnen’, zullen u bekend voorkomen. Ons team van de Hypotheekleader Alkmaar heeft jarenlange expertise in woonhuishypotheken voor ondernemers. Wij gaan de complexe uitdaging graag aan, zodat u binnenkort gewoon naar uw droomhuis kunt verhuizen!

Wij weten de wegen te bewandelen, die voor u nog niet zichtbaar zijn en komen daardoor met verrassende oplossingen. Door onze jarenlange ervaring weten we precies waar we op moeten letten en waar de mogelijkheden liggen. Ieder zijn vak! Daarom vinden wij het ontzettend belangrijk dat u lekker kunt blijven ondernemen, terwijl wij de hypotheek en alles wat daarbij komt kijken voor u tot in de puntjes in orde maken.

Klik hier om een afspraak te maken of bel ons op telefoonnummer 072 303 4149. We komen graag bij u langs.

Voor welke situatie heeft u ons hypotheekadvies nodig

Mijn eerste woning

Mijn eerste woning

Ik ga mijn eerste woning kopen. Maar naast dat dit een spannende stap in mijn leven is, heb ik ook veel vragen, zoals: ‘Wat kan ik lenen’ en ‘Welke lasten horen daarbij’. Kunnen jullie deze vragen beantwoorden?

Lees meer
Andere woning

Andere woning

Mijn woning voldoet niet meer aan mijn wensen, daarom wil ik een ander huis kopen. Kunnen jullie antwoord en advies geven bij de vragen ‘Hebben we overwaarde’, ‘Wat kunnen we lenen’ en ‘Hoe zit het bij pensioen’?

Lees meer
Wij gaan uit elkaar

Wij gaan uit elkaar

Wij gaan uit elkaar en willen het voor beide partijen goed afhandelen op financieel gebied. Hebben jullie antwoorden op de vragen ‘Kan ik of mijn partner in de woning blijven wonen’ en ‘Hebben we een advocaat of mediator nodig’?

Lees meer
Senioren

Senioren

We zijn al wat ouder en willen een nieuwe hypotheek afsluiten of de bestaande hypotheek verhogen. We willen graag een duidelijk antwoord op de vragen ‘Kan een hypotheek nog wel’ en ‘Moeten we dan een hoop regelen’.

Lees meer
Afspraak maken

Afspraak maken

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak online een vrijblijvende afspraak of bel 072 303 4149. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor.

Lees meer

"Bart heeft mij uitstekend geholpen met het verlengen van mijn hypotheek, die afliep. Hij maakt een grondige analyse en geeft goed, uitgebreid advies. Hij is erg aardig en altijd te bereiken voor overleg."

Eveline Verbist

"Wij zijn bij De Hypotheekleader Alkmaar uitgekomen door het advies van onze belastingadviseur. Dat bleek een goed advies, zo is ons gebleken door het traject daarna."

Peter en Trijnie Baas

Persoonlijk en deskundig!

Deskundig advies afgestemd op uw persoonlijke wensen, kennisniveau en uw situatie.