Heeft u vragen? 072-303 41 49 info@dehypotheekleaderalkmaar.nl

Geniet van uw eerste woning! Wij regelen de rompslomp.

Gaat u uw eerste woning kopen? Spannend! Naast alle leuke voorpret, zult u ook vragen hebben. ‘Wat kunnen we lenen?’, ‘Welke lasten horen daarbij’ en ‘Waar moeten we allemaal op letten’ zijn vragen die wij dagelijks horen en beantwoorden.

Het team van De Hypotheekleader Alkmaar staat graag naast u bij deze fantastische, maar ook zeer grote, aankoop. Elke dag zitten wij met onze neuzen in de computer om de beste hypotheken voor onze klanten te vinden en te regelen. Ook voor u gaan wij graag aan de slag. We verzorgen alles van a tot z!

We snappen als geen ander dat uw eerste hypotheek een ontzettend grote en spannende stap is. Door onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij het een stuk minder spannend voor u maken en het gewoon goed voor u regelen.

Wij zorgen voor alle contacten met betrokken partijen en geven u een goed en begrijpelijk advies voor nu en in de toekomst. Ons team neemt de tijd voor u en is betrokken en persoonlijk. We maken graag kennis met u! Maak een afspraak met ons (eerste gesprek is gratis) of bel naar telefoonnummer 072 303 4149.

Voor welke situatie heeft u ons hypotheekadvies nodig

Andere woning

Andere woning

Mijn woning voldoet niet meer aan mijn wensen, daarom wil ik een ander huis kopen. Kunnen jullie antwoord en advies geven bij de vragen ‘Hebben we overwaarde’, ‘Wat kunnen we lenen’ en ‘Hoe zit het bij pensioen’?

Lees meer
Ik ben ondernemer

Ik ben ondernemer

Ik ben ondernemer en ik wil graag een woonhuishypotheek. Het is een complexe uitdaging en ik weet bijvoorbeeld niet wat mijn exacte inkomen is. Wat kunnen jullie voor mij betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Lees meer
Wij gaan uit elkaar

Wij gaan uit elkaar

Wij gaan uit elkaar en willen het voor beide partijen goed afhandelen op financieel gebied. Hebben jullie antwoorden op de vragen ‘Kan ik of mijn partner in de woning blijven wonen’ en ‘Hebben we een advocaat of mediator nodig’?

Lees meer
Senioren

Senioren

We zijn al wat ouder en willen een nieuwe hypotheek afsluiten of de bestaande hypotheek verhogen. We willen graag een duidelijk antwoord op de vragen ‘Kan een hypotheek nog wel’ en ‘Moeten we dan een hoop regelen’.

Lees meer
Afspraak maken

Afspraak maken

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak online een vrijblijvende afspraak of bel 072 303 4149. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor.

Lees meer

"Bart heeft mij uitstekend geholpen met het verlengen van mijn hypotheek, die afliep. Hij maakt een grondige analyse en geeft goed, uitgebreid advies. Hij is erg aardig en altijd te bereiken voor overleg."

Eveline Verbist

"Wij zijn bij De Hypotheekleader Alkmaar uitgekomen door het advies van onze belastingadviseur. Dat bleek een goed advies, zo is ons gebleken door het traject daarna."

Peter en Trijnie Baas

Persoonlijk en deskundig!

Deskundig advies afgestemd op uw persoonlijke wensen, kennisniveau en uw situatie.