Heeft u vragen? 072-303 41 49 info@dehypotheekleaderalkmaar.nl

Een nieuwe hypotheek aanvragen als senior lastig? Valt wel mee!

Als senior zijn uw hypotheekwensen anders dan starters of jongeren. We horen vaak dat het ‘lastig’ is om op oudere leeftijd een nieuwe hypotheek af te sluiten of de bestaande hypotheek te verhogen. Ons antwoord: dat valt wel mee! Uiteraard zijn er een paar belangrijke punten waar u rekening mee dient te houden, maar daar helpen we u graag mee.

Heeft u de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en wilt u een andere woning kopen of de hypotheek oversluiten? Dan kampt u waarschijnlijk met de volgende vragen: ‘Kan een hypotheek nog wel?’, ‘Wat kost dat dan per maand’ en ‘Moeten we dan een hoop regelen?’. Het team van De Hypotheekleader Alkmaar gaat graag hierover met u in gesprek en maakt, indien gewenst, een maatwerkoplossing.

De regels omtrent een hypotheek zijn de afgelopen jaren erg aangescherpt. Dat betekent echter niet dat u als senior geen hypotheek kunt afsluiten. Er wordt strenger op het inkomen gelet dan voorheen, maar dat hoeft geen problemen te veroorzaken! Ons team weet precies welke wegen bewandelt moeten worden om een zo gunstig mogelijke hypotheek af te kunnen sluiten.

Stap voor stap en in uw tempo bekijken we alle mogelijkheden. Daarnaast helpen we u de benodigde papieren te verzamelen en geven we een duidelijk advies in begrijpelijke taal. Op die manier kunt u een weloverwogen keuze maken. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Klik hier om een afspraak te maken of bel naar 072 303 4149. We nemen graag de tijd voor u.

Voor welke situatie heeft u ons hypotheekadvies nodig

Mijn eerste woning

Mijn eerste woning

Ik ga mijn eerste woning kopen. Maar naast dat dit een spannende stap in mijn leven is, heb ik ook veel vragen, zoals: ‘Wat kan ik lenen’ en ‘Welke lasten horen daarbij’. Kunnen jullie deze vragen beantwoorden?

Lees meer
Andere woning

Andere woning

Mijn woning voldoet niet meer aan mijn wensen, daarom wil ik een ander huis kopen. Kunnen jullie antwoord en advies geven bij de vragen ‘Hebben we overwaarde’, ‘Wat kunnen we lenen’ en ‘Hoe zit het bij pensioen’?

Lees meer
Ik ben ondernemer

Ik ben ondernemer

Ik ben ondernemer en ik wil graag een woonhuishypotheek. Het is een complexe uitdaging en ik weet bijvoorbeeld niet wat mijn exacte inkomen is. Wat kunnen jullie voor mij betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Lees meer
Wij gaan uit elkaar

Wij gaan uit elkaar

Wij gaan uit elkaar en willen het voor beide partijen goed afhandelen op financieel gebied. Hebben jullie antwoorden op de vragen ‘Kan ik of mijn partner in de woning blijven wonen’ en ‘Hebben we een advocaat of mediator nodig’?

Lees meer
Afspraak maken

Afspraak maken

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak online een vrijblijvende afspraak of bel 072 303 4149. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor.

Lees meer

"Bart heeft mij uitstekend geholpen met het verlengen van mijn hypotheek, die afliep. Hij maakt een grondige analyse en geeft goed, uitgebreid advies. Hij is erg aardig en altijd te bereiken voor overleg."

Eveline Verbist

"Wij zijn bij De Hypotheekleader Alkmaar uitgekomen door het advies van onze belastingadviseur. Dat bleek een goed advies, zo is ons gebleken door het traject daarna."

Peter en Trijnie Baas

Persoonlijk en deskundig!

Deskundig advies afgestemd op uw persoonlijke wensen, kennisniveau en uw situatie.