Heeft u vragen? 072-303 41 49 info@dehypotheekleaderalkmaar.nl

Wij helpen jullie zonder moeilijk gedoe en jargon!

Uit elkaar gaan is ingewikkeld, zowel op persoonlijk als financieel vlak. Het team van De Hypotheekleader Alkmaar staat naast u en doet er alles aan om in ieder geval het financiële gedeelte zo netjes en goed mogelijk voor beide partijen af te handelen.

We begrijpen dat u met vragen zit, zoals ‘Waar moeten we beginnen?’, ‘Kan ik of mijn partner in de woning blijven wonen?’ en ‘Hebben we een advocaat nodig of een mediator?’. Op deze en andere gerelateerde vragen hebben wij duidelijke antwoorden. Elke situatie is anders en daarom zitten we graag met u aan tafel, zodat we een advies en oplossing op maat kunnen geven.

Samen met u bekijken we stap voor stap alle mogelijkheden. Dit doen we op een persoonlijke en betrokken manier, want juist bij dit soort situaties kunnen emoties hoog oplopen. Het is belangrijk dat beide partijen straks weer hun leven kunnen oppakken, zonder te veel moeilijkheden.

Ons team gaat voor u aan de slag en geeft een passend advies, uiteraard zonder moeilijk jargon of lastig gedoe. We houden van korte lijnen en nemen graag de tijd voor u. Ook werken we nauw samen met scheidingsexperts, mediators en advocaten, waardoor we alles van A tot Z voor u kunnen verzorgen.

Voor welke situatie heeft u ons hypotheekadvies nodig

Mijn eerste woning

Mijn eerste woning

Ik ga mijn eerste woning kopen. Maar naast dat dit een spannende stap in mijn leven is, heb ik ook veel vragen, zoals: ‘Wat kan ik lenen’ en ‘Welke lasten horen daarbij’. Kunnen jullie deze vragen beantwoorden?

Lees meer
Andere woning

Andere woning

Mijn woning voldoet niet meer aan mijn wensen, daarom wil ik een ander huis kopen. Kunnen jullie antwoord en advies geven bij de vragen ‘Hebben we overwaarde’, ‘Wat kunnen we lenen’ en ‘Hoe zit het bij pensioen’?

Lees meer
Ik ben ondernemer

Ik ben ondernemer

Ik ben ondernemer en ik wil graag een woonhuishypotheek. Het is een complexe uitdaging en ik weet bijvoorbeeld niet wat mijn exacte inkomen is. Wat kunnen jullie voor mij betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek.

Lees meer
Senioren

Senioren

We zijn al wat ouder en willen een nieuwe hypotheek afsluiten of de bestaande hypotheek verhogen. We willen graag een duidelijk antwoord op de vragen ‘Kan een hypotheek nog wel’ en ‘Moeten we dan een hoop regelen’.

Lees meer
Afspraak maken

Afspraak maken

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak online een vrijblijvende afspraak of bel 072 303 4149. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor.

Lees meer

"Bart heeft mij uitstekend geholpen met het verlengen van mijn hypotheek, die afliep. Hij maakt een grondige analyse en geeft goed, uitgebreid advies. Hij is erg aardig en altijd te bereiken voor overleg."

Eveline Verbist

"Wij zijn bij De Hypotheekleader Alkmaar uitgekomen door het advies van onze belastingadviseur. Dat bleek een goed advies, zo is ons gebleken door het traject daarna."

Peter en Trijnie Baas

Persoonlijk en deskundig!

Deskundig advies afgestemd op uw persoonlijke wensen, kennisniveau en uw situatie.